Vrouw Maria veden alla

Riikan aivoituksia

No niin. Helpotuksen huokaus. Ensimmäiset sukellusparit ovat olleet vedessä ja keli senkun tyyntyy. Laitteiden kanssa on aina pientä sählinkiä, mutta se taitaa kuulua asiaan. Kuka keksisi aina ja missä tahansa olosuhteessa toimivat puhelimet ja akut…Onneksi täältä laivalta tuntuu löytyvän vaikka mitä varaosia ja apua saadaan aina kun pyydetään, mitä tekisimme ilman Muikkua ja sen miehistöä?!

Rami ja Kalle lähtevät kohta kuvaamaan ruumanluukkujen suuaukoilta avautuvia näkymiä ennen näytteiden ottamista. Nyt toivon että näytteiden ottaminen sujuu, vaikka tehtävä tulee olemaan kimurantti: jalat ylöspäin noin 40 m syvyydessä, huh!

Written by vrouwmariavedenalla

5.7.2011 klo 13:54

Kategoria(t): Yleinen

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Terveisiä vaan sinne ja toivotan kovasti onnea ja hyvää keliä sukelluksillenne. Hauskaa että tätä tutkimusta voi seurata näin virtuaalisesti. Tuo jalat ylöspäin-sukellustyylihän on minulle tuttua jo sieltä Ojamon kurssien ajalta 😀 Itse sukeltelen nykyään lähinnä mökkilaiturin tuntumassa snorklaillen. Sukellusparinani toimii mökkilaiturin tukikohdakseen ottanut rantakäärme 😀

    Terveisin Petteri Pietiläinen

    Petteri Pietiläinen

    5.7.2011 at 16:13

  2. Kiitos Petteri, kiva kuulla sinusta!
    – Riikka-


Kommentointi on suljettu.